Tuesday, 1 May 2012

Petang yang damai

Assalamualaikum semua,
hai king dan queen..

coretan petang yang mendamaikan..

kebiasaannya pada hari kuliah hari petang dipenuhi dengan kelas, sibuk, gembira, tertekan pun ada bagi kebanyakan lelaki.. ops! saya kadang-kadang termasuk dalam golongan tersebut, maklum la, petang-petang kebiasaanya diisi dengan riadah petang..

sebut pasal riadah petang, dah lama tidak berlari-lari anak (jogging la namanya). stamina saya semakin lama semakin kurang, berbanding dulu-dulu (masa mude) masa petang la masa untuk membuang lemak-lemak yang ada di badan, buang sangat la lemak tu, nama dah skeping, buang lemak tinggalnye ape?? haha.. teruk betul penulis ni..

penulis sebenarnya malas nak menulis blog-blog ni, tengok la last posting bile?? bulan 2 tu.. memang sangat bizi... ni pun sikit2 mencelah kat blog, mengupdate blog yang mana perlu bagi mengelakkan ianya tidak aktif..

dikesempatan ini saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI PEKERJA kepada semua rakyat malaysia yang bernama pekerja... selamat membangunkan negara menuju wawasan 2020 sebagai negara maju (tak mustahil).

ok las, sampai sini saja, ingin menjenguk kedai, menyedut udara segar di petang yang damai dan melonggarkan urat-urat yang dah lama tak bergerak..


sekian saja tuk entri ni (^_@)

p/s: kepala pusing dengan banyak sangat tugasan sebagai pelajar universiti...


kapal terbang kertas a.k.a fadhli adzemi
6.25PM, 1/5/2012

No comments:

Post a Comment